Op dit moment zijn er meerdere huisartsen uitgevallen door covid. De wachttijden zullen langer zijn dan wat u gewend bent en er zal meer zorg op afstand plaatsvinden. Excuses voor het ongemak.

I.v.m. de uitbraak van het corona virus verzoeken wij u NIET zonder overleg naar de praktijk te komen. Neem zo nodig TELEFONISCH contact op. Meer informatie vindt u hier.

Huisartsenpraktijk Kremer Hovinga (voorheen van der Kuip)

Reizigersadvies

Assistente Mary en dr. Kremer Hovinga hebben bijzondere interesse in reizigersadvisering en hebben hier extra scholing in gevolgd.

U kunt bij  hen terecht voor advies op maat en recepten voor alle geadviseerde medicatie en vaccinaties, met uitzondering van gele koorts (hiervoor kunt u terecht bij o.a. GGD of Travelclinic).

De kosten voor het advies zijn 25,- euro (Let op: De kosten voor de eventuele medicatie / vaccinatie betaalt u bij de apotheek).

Ook patiënten die niet in deze praktijk zijn ingeschreven kunnen terecht voor reizigersadvies. Neem contact op met de praktijk via 010-2210121 of kom langs met uw reisgegevens op de 1ste etage van het Gezondheidscentrum. 

Formulier Reizigersvaccinatie